Món Cor de fruita

Descobreix la nostra filosofia


A Cor de fruita, ens agrada crear espais de trobada amb els nostres clients, amics i col·laboradors, per donar a conéixer la nostra filosofia i forma de treballar. Estem molt contents de poder construïr aquest camí amb vosaltres i compartir la nostra feina.

En aquest apartat, trobareu tot el que comporta cor de fruita; Des del nostre Món fins a les feines que fem al tros. D’altra banda, ens agrada obrir les portes de casa nostra i per això hem creat Vespres Verds, una iniciativa que sorgeix de les ganes de generar espais de trobada amb els nostres clients, amics i col·laboradors.

Al tros

Món Cordefruita

Vespres Verds

VESPRES VERDS

Pomes, vi i música

Sota el nom de vespres verds, es va celebrar un tast de pomes maridat amb música i vi. La vetllada es va dividir en una primera part d’explicacions al camp i una segona part de tast de pomes i vi acompanyada de música.

AL TROS

Campanya de collita 2023

Tres d’agost. Iniciem la collita començant per la poma. Encarem aquests mesos que venen amb la mateixa il·lusió que el primer dia. Ens agrada la nostra feina i com cada any, és moment de recollir el que ens ofereixen els nostres arbres.

VESPRES VERDS

Tast de pomes 2022

Tast de pomes en el que s’ha valorat la cruixença, soroll, fermesa i sucositat de les diferents varietats de poma; Gala Buckey, Golden, Story Ignored, Fuji i Granny Smith. Des de Cordefruita estem molt agraïts a tota la gent que va assistir en aquella vetllada.

MÓN CORDEFRUITA

Festes de nadal amb Cordefruita

Ens agrada celebrar les festes de nadal i per això cada any dissenyem una postal pensant en vosaltres. Subscriu-te a la nostra newsletter i estigues atent a les sorpreses que preparem.

MÓN CORDEFRUITA

Receptes: Cuinar amb pomes

Receptes amb poma: el sabor refrescant i versàtil d’aquesta fruita en plats i postres sorprenents La poma no és una fruita amb massa glamur però, en canvi, és una de les més versàtils. Es pot menjar sola, a mossegades, però també queda perfecta en una amanida, en un guisat o en unes postres de festa.

AL TROS

Som ecològics

Des de 1994 que utilitzem tècniques de producció integrada. A partir de 2012 fem el canvi cap a tècniques d’agricultura regenerativa, la qual cosa ha fet que deixéssim d’utilitzar productes químics i herbicides. A partir del 2016, posem les pomes i peres en producció ecològica per garantir als nostres clients que fem fruita sense residus. L’estiu del 2019 aconseguim el segell i la certificació ecològica.

MÓN CORDEFRUITA

La nostra filosofia

“Produïr aliments que ens ofereix la natura és una gran responsabilitat i cal fer-ho bé. La millor manera de posar dignitat a tot allò que fem és cuidant i estimant la terra i les plantes, sentir-nos afortunats de poder fer aquesta
feina que connecta l’esperit amb la matèria i que dona fruits amb el màxim contingut d’energia vital”

Cordefruita

Fruita ecològica, del tros a casa

Productes

Com produïm

Món Cordefruita

Contacte

Carrer de Linyola, 27

El Poal

joan@cordefruita.cat

Instagram