Cor de fruita
Fruita ecològica, del tros a casa


A Cor de fruita treballem amb diferents varietats de pomes
i peres. La producció de totes elles, està basada en
tècniques d’agricultura ecològica, regenerativa i biodinàmica.
CONFERENCE
La més coneguda de les peres, varietat amb pell de camuflatge per les nombroses taques de ronya, és molt dolça tot i que a diferència de la majoria de les varietats de pera, cal que passi per un període de fred per transformar els midons i aconseguir un gust excel.lent.
ALEXANDRINA
També anomenada condesa, és una pera productiva i de pell fina amb la part de la flor una mica irregular. Com la Williams, és una pera de color verd que va passant a groc amb la maduració, té bones qualitats per conservar en almívar perquè també es dolça i de polpa fina. Es cull la primera setmana de setembre.
COMICE
Pera rodona de forma similar al codony. És la pera que haureu vist amb el mànec lacrat en vermell. Té molt bona qualitat gustativa dolça i sucosa i també deixa al paladar un lleuger toc aspre que recorda al codony.
Fruita ecològica, del tros a casa