A Cor de fruita treballem amb diferents varietats de pomes
i peres. La producció de totes elles, està basada en
tècniques d’agricultura ecològica, regenerativa i biodinàmica.
GALA BOUKEYE
Poma vermella amb estries verdes i ataronjades, de carn blanca, cruixent i dolça. És la primera poma que collim, normalment entre el 5 i el 10 d’agost.
GRANNY SMITH
Varietat verda amb lenticel·les blanques molt marcades, de gust mes àcid. És una fruita amb moltes qualitats: sucosa, crocant, aromàtica i amb un bon contingut de sucres, apta per fer virgueries a la cuina (pastissos, amanida, al forn) i per si algú es vol fer sidra casolana.
STORY IGNORED
Varietat de color vermell intens. Presenta resistència als fongs perquè té la pell gruixuda. És dolça i crocant, encara que no destaca per la seva sucositat. Poma considerada tardana i que collim als començaments d’octubre.
FUJI
La preferida de molts amics nostres és dolça, sucosa i crocant. Es també la varietat més difícil de produïr. La seva recol·lecció sol ser a partir del 12 d’octubre i es va collint també amb diferents passades per obtenir el millor color i maduresa.
GOLDEN
Poma de pell fina i amb un calibre molt bo. Té un bon equilibri entre sucres i acidesa, i és molt sucosa. La seva recol.lecció és sobre el 7 de setembre.
Fruita ecològica, del tros a casa