Els mètodes de producció que utilitzo actualment estan basats en tècniques d’agricultura ecològica, regenerativa i biodinàmica. També en l’experiència acumulada de més de vint anys fent fruita en producció integrada.
La principal preocupació, sempre és tenir uns arbres sans i equilibrats; per aconseguir-ho cal cuidar no només la planta si no tot el seu entorn sense forçar la producció.
No em preocupa fer molta quantitat de producció, és a dir, molts quilos, sinó la qualitat del producte final.
Per mi els paràmetres de qualitat no són tant l’aspecte dels fruits, sinó la riquesa mineral dels mateixos i també que les cadenes proteïques dels fruits siguin les més equilibrades possibles perquè continguin totes les vitamines.
Des de 1994 que utilitzem tècniques de producció integrada
- A partir de 2012 fem el canvi cap a tècniques d’agricultura regenerativa, la qual cosa ha fet que deixéssim d’utilitzar productes químics i herbicides
- A partir del 2016, posem les pomes i peres en producció ecològica per garantir als nostres clients que fem fruita sense residus
- L’estiu del 2019 aconseguim el segell i la certificació ecològica.