“Produïr aliments que ens ofereix la natura és una gran responsabilitat i cal fer-ho bé. La millor manera de posar dignitat a tot allò que fem és cuidant i estimant la terra i les plantes, sentir-nos afortunats de poder fer aquesta feina que connecta l’esperit amb la matèria i que dona fruits amb el màxim contingut d’energia vital”


Com produïm els nostres fruits?

La principal preocupació sempre és tenir uns arbres sans i equilibrats, per aconseguir-ho cal cuidar no només la planta si no tot el seu entorn, sense forçar la producció. No ens preocupa fer molta quantitat de producció, és a dir, molts quilos, sinó la qualitat del producte final. Per a nosaltres els paràmetres de qualitat no són tant l’aspecte dels fruits, sinó la riquesa mineral dels mateixos i també que les cadenes proteïques dels fruits siguin les més equilibrades possibles perquè continguin totes les vitamines.


Una mica d’història…

Vaig créixer a l’ombra d’un remolc tot jugant mentre els meus pares, padrins i germanes treballaven de sol a sol collint cebes o patates. Al tornar del tros, pujats al remolc que transportava la collita cap al magatzem; Tot notant l’escalfor que havien acumulat els fruits, contemplàvem cansats però contents de la feina feta, les postes de sol… i és que al Pla d’Urgell sempre són boniques. Son pràcticament doncs més de quaranta anys arrelat a la meva feina.


Producció ecològica

Des de 1994 que utilitzem tècniques de producció integrada. A partir de 2012 fem el canvi cap a tècniques d’agricultura regenerativa, la qual cosa ha fet que deixéssim d’utilitzar productes químics i herbicides. A partir del 2016, posem les pomes i peres en producció ecològica per garantir als nostres clients que fem fruita sense residus. L’estiu del 2019 aconseguim el segell i la certificació ecològica.

Cor de fruita

Fruita ecològica, del tros a casa

Productes

Com produïm

Món Cordefruita

Contacte

Carrer de Linyola, 27

El Poal

joan@cordefruita.cat

Instagram